За тешките
работи Ви треба силен партнер

Почетоци

СИНПЕКС е компанија во приватна сопственост, која егзистира од 1990 година со основна дејност застапување, продажба и сервисирање на гама на производи (механизација, машина и опрема) наменети за земјоделстството, шумарството, градежништвото како и за општа употреба. Дејноста на СИНПЕКС претставува семејна традиција долга повеќе од 40 години и на илјадници корисници им претставува знак за распознавање за опрема од овој вид. Решителноста, искуството и знаењето, но и желбата за осовременување и унапредување на Македонскиот земјоделец беа главни причини на основачот, г-динот Светислав – Славко Петровиќ да основа мал бизнис во семејната куќа и ги донесе светските брендови за производство на различна механизација во нашата земја.

каде сме денес

Кога треба да одберете ефикасна и стабилна земјоделска, градежна или паркова механизација, не постои подобар избор од производите на СИНПЕКС. Веќе 25 години нудиме целосен асортиман на опрема за секаква примена. Без разлика на условите во кои работите, обемот и видот на работата, нашата широка палета на машини и опрема ќе го претвори и најтешкиот работен ден во непроценливо искуство. Со повеќе од 30 различни брендови под еден покрив во нашите продавници во Битола, Скопје и дилерската мрежа ширум Македонија, се трудиме да сме се што поблиску до нашите клиенти и до нивните желби и потреби. Од самиот почеток па до денес, остана нашето уверување дека само со континуирана и напорна долгогодишна работа, насочена директно кон нашите клиенти и соработници, ќе успееме да напредуваме.

визија

Грижа за квалитетот е мотото на нашата компанија, затоа Синпекс се стреми да обезбеди механизација од врвен квалитет која ги задоволува светските стандарди. Синпекс тежнее кон супериорен квалитет на производите и услугите, како и професионалност и успешност на деловните операции. Интересите и побарувањата на нашите клиенти се од голема важност за нашата компанија затоа се стремиме да им обезбедиме различни водови на машини, механизација и опрема со врвен квалитет од светски познати брендови. Нашата визија е да се развиваме како компанија со стабилна пазарна позиција која пласира различни видови на механизација во областа на земјоделството, шумарството и градежништвото како и механизација за општа употреба, со најсовремена технологија, врвен квалитет и деловни стандарди.

Успеси

Она што не прави поразлични од конкуренцијата е нашата желба постојано да иновираме и да се надградуваме како компанија во целост. Учењето, несебичноста, подобрувањето, помагањето и стремежот за достигнување на совршенство се вредности длабоко втемелени во нашето секојдневно делување. За тоа сведочат и бројните сертификати, дипломи, благодарници, достигнувања со кои посебно се гордееме.

- контакт -